Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Találkozó helyszíne

Klubunk hőlégballonjait általában a Velencei tó környékén és a Váli-völgy (Vál, Kajászó, Baracska stb) felett láthatod a levegőben.

A találkozási hely is ezen területek egyikére lesz meghatározva. A tervezett repülés előtt, csak egy-két nappal válik - közel - biztossá, hogy az időjárás alkalmas lesz-e a biztonságos repülésre. Mivel a hőlégballonnal történő repüléshez kis szél kell és csapadékmentes időjárás, a repülés előtti napon fogjuk pontosítani Veled, hogy hol és mikor lesz a sétarepülés előtti találkozó.

A találkozó helyszíne alapvetően közvetlen a repülés előtti széliránytól függ.


Leggyakoribb találkozási hely:

Az M7-es autópálya mentén a Váli Völgyi pihenőnél található OMV kút parkolójában van. Ez a 33-34. kilométernél található Budapest irányából a Balaton felé. (Kép, GPS koordináta)

Alternatív találkozási hely:

Az M7-es autópálya mentén, a Velencei Pihenőnél a MOL kút parkolójában. Ez a 44-45. kilométernél található, szintén Budapest felől a Balaton irányába. (Kép, GPS koordináta)

Ha esetleg nem rendelkezel autópálya matricával, úgy is megközelítheted mindkét találkozási pontot, hogy nem kell felhajtanod az autópályára.

Vonattal is tudsz érkezni, ezesetben Baracska vonatállomásra kell érkezned, ahova Budapest Déli pályaudvaról indulnak vonatok.


 

 

KapcsolatfelvételSzékhelyünk:
Bejelentkezés: +36702721818

Kövessen a Facebookon
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
by Keresőguru