Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Rólunk

Szeretettel köszöntünk Magyarország legnagyobb Hőlégballon egyesületénél. 1990 júliusában alakultunk meg, Zwack Unicum Hőlégballon Sportegyesület néven. Az akkori fő támogatónk segítségével készült el az első ballonunk (HA-846), amely a magyar ballonozás történetében is jelentős szerephez jutott, ugyanis ez volt az ország első olyan ballonja, amelynek a grafikáját kézzel festették.

(Fénykép)

Később nevünk Unique Ballonsport Club lett. Megalakulásunk óta nagyon sokat fejlődtünk és változtunk. Lelkes csapatunknak köszönhetően, immár több mint 30 éve osztjuk meg utasainkkal a biztonságos hőlégballon repülés varázsát és szabadságát. Nagy büszkeségünk, hogy Magyarország 7 női hőlégballon pilótájából 4 klubunknál repül és oktat.

Egyesületünk egyik kiemelkedő célja, hogy repüléseink alkalmával testközelbe hozzuk mindenki számára a hőlégballonsport élményét. Hogy ne „csak” utas legyél amikor velünk repülsz, hogy ne csak nézd, hanem - erődhöz és kedvedhez mérten – csináld is, együtt élvezd velünk ezt a repülősportot. Nálunk belekóstolhatsz a teljes folyamatba, megismerhetsz új dolgokat, megérezheted milyen is valójában a hőlégballon sport. Ha csak egy kis időre is, de Te is ballonossá válhatsz! Sőt! Amennyiben megtetszik, szívesen látunk a csapatunkban is. Sok utasunk vált már klubtaggá, képződött ki csapattagnak, és olyan pilótáink is vannak már, aki először utasként repültek velünk.

Egyesületünk non-profit egyesületként működik, vagyis a legfőbb motivációnk a repülés, a levegő, és a természet szeretete és nem az anyagi haszon. Úgy is mondhatjuk, hogy mi szerelemből repülünk. 

Nagy gondot fordítunk pilótáink és csapattagjaink folyamatos képzésére, fejlesztésére, hogy utasaink minden esetben maximális biztonságban legyenek. Pilótáink összesen több ezer órát töltöttek már a levegőben, nagy tapasztalattal rendelkeznek, így van közöttük több oktató, és vizsgáztató is. Folyamatos az utánpótlás is.

Ismerd meg utazás szervezőnket és a pilótáinkat: Fénykép mindenkiről.

Dr.Szabóné Balatoni Veronika Klubunk utazás szervezője

Kedves Utasunk! 8 évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba a klubbal, olyan módon, hogy férjemnek vettem születésnapi ajándékként egy hőlégballon jegyet. Aztán itt ragadtunk, és immár ötödik éve én vagyok a klub utazás szervezője, férjem pedig nem régiben letette a pilóta vizsgáját és a klub hivatalos pilótái közé tartozik! 

Hogy miért ragadtunk itt? 

A klubra akkor is és most is a mérhetetlen kedvesség, segítőkészség volt a jellemző. Az itt lévő emberek, nem csupán csapattagok, sokkal inkább már családtagokként működnek, melybe az utasokat is beengedik, így ha valaki nem figyel, könnyen e nagy család tagjává válhat és egy életre szóló szerelmet köthet ezzel a sporttal. :-) Kevés olyan társaság van, ahol a hosszú évek alatt ugyanúgy meg tudnak maradni az emberi értékek, kapcsolatok és a segítőkészség mint korábban. Ebben a klubban mindez töretlenül meg van. Csapattagjaink jó része utasokból lett, ami még inkább inspiráló tud lenni, hiszen bárki aki jó fej, jó a csapatszelleme, könnyen a csapatunk tagjává válik. :-) 

A hőlégballonozás egy kuriózum. De mindezen felül, valami teljesen más perspektívából csodálhatod meg a repülés élményét a hőlégballonnal. Képzeld el, amikor reggel korán még minden alszik, minden csendes, éppen csak ébredezni kezd a táj, de te fent vagy a magasban a hőlégballonnal és a levegőben suhanva lehetsz részese a táj ébredésének. Csend és nyugalom, melyet csak a gázégő hangja szakít meg. De ha este napnyugtás repülésen repülsz, ugyanez van csak visszafelé. A napi pörgésből belecsöppensz egy mesevilágba a lenyugvó nap aranysárga sugarait csodálva és a tájjal együtt nyugszol meg te is és engeded el a napi pörgést! A hőlégballon pedig a nap lenyugvó sugaraival együtt ˝alszik el˝. Van ennél csodálatosabb? Számomra nincs! Ha nem hiszed, gyere és próbáld ki! Garantálom, hogy a szerelmese leszel te is. :-)


Császár Dalma, Klubunk elnöke, oktató pilóta

1984-ben repültem először hőlégballonnal, mert édesanyám, majd édesapám is beleszeretett ebbe az akkor még viszonylag új sportba és magukkal vittek engem is . Olyan nagy élmény volt, hogy már ekkor, 10 évesen eldöntöttem, hőlégballon pilóta leszek.

1999-ben pilóta, majd később oktató pilóta lettem, számos remek növendéket oktattam azóta. Nagy tapasztalatú pilótáktól tanultam itthon és Svédországban, utóbbi helyen megtanultam azt is, hogyan repüljünk igen nehéz, kihívásokkal teli körülmények között is biztonságban.

Csodás helyeken repülhettem Japántól kezdve Görögország, Svédország, az osztrák Alpok, Franciaország, Erdély tájain át hazánk szinte minden gyönyörű szegletéig.

2008-ban átvettem nagy múltú csapatunk vezetését, fejlődésünk azóta töretlen.

A legnagyobb öröm számomra, mikor másoknak is lehetőséget teremthetek arra, hogy átéljék a ballonozás nyújtotta boldogságot.


Menyhárt Brigitta, Klubunk alelnöke, oktató pilóta, hatósági vizsgáztató

1988-tól napjainkig aktív pilóta vagyok megszakítás nélkül. 1988-ban kezdtem vitorlázórepülni a Dunaferr Repülőklubnál Dunaújvárosban, ezüstkoszorús vitorlázórepülő pilóta vagyok (330 órát repültem vitorlázórepülőgéppel). 1997-ben jött egy lehetőség, hogy hőlégballonra is szakszolgálati engedélyt szerezzek, szintén a Dunaferr Repülőklub színeiben. A kiképzésem 1997 januárjában kezdődött, a hőlégballon szakszolgálati vizsgára 1997 szeptemberében került sor. 1998-tól napjainkig rendszeresen részt veszek hazai, és külföldi hőlégballon versenyeken és ballon találkozókon. 2000 decemberében oktatói vizsgát tettem le. 2006 óta napjainkig készítek fel növendékeket hatósági vizsgára. Jelenleg 2 oktató kiképzésében is részt veszek. A Unique Ballonsport Clubhoz 2009-ben csatlakoztam, utasokat repültettem és repültetek a mai napig is. 2012. óta a klub elnökhelyettese vagyok. 2014-2018 között önkéntes munkában részt vettem a Magyar Repülő Szövetség ballon szakbizottság munkájában, miután az MRSZ megszűnt, a 2020-as évben megalapított  Magyar Ballon Szövetség felügyelőbizottsági tagja vagyok. A repülés a hobbym, civilként informatikusként dolgozom.


Regős-Ilyés Csaba Klubunk titkára, oktató pilóta

1987 őszén találkoztam testközelből a repüléssel Dunaújvárosban. 1988 tavaszán kezdtem el a gyakorlati kiképzést vitorlázógéppel és motorosgéppel a Dunaferr Repülőklubnál. 1990-ben szereztem szakszolgálati engedélyt, majd néhány év elteltével oktatni kezdtem mindkét szakterületen. Az oktatáson kívül, vontató pilótaként és ejtőernyős ugrató pilótaként is tevékenykedem.

A hőlégballonozással 1997 legelején hozott össze a sors. A legelső repülés hőlégballonnal, mindig maradandó élményt jelent, így volt ez nálam is. Addig ismeretlen érzés volt hóesésben repülni. Meglepő és egyben lenyűgöző megtapasztalni, milyen az, amikor pl. „felfelé esik” a hó.  ’97 szeptemberében szereztem meg a pilótajogosításomat hőlégballonra, majd 2000 végén oktatói vizsgát is letettem. A Unique Ballonsport Clubnál, az első időkben csak meghívott pilótaként segítettem az utasrepültetésben, valamint időnként az oktatásban. A repülések és a különböző találkozók során olyan családias, befogadó és szeretet teljes légkör vett körül, hogy én is klubtag lettem. A klubnak köszönhetően repülhettem már Ausztriában az Alpok felett, Franciaországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Szerbiában és Erdélyben. A ballonozásnak köszönhetően volt szerencsém eltölteni néhány hónapot Jordániában is, ahol Wadi Rum-ban a sivatagban repültettünk utasokat. Jelenleg Erdélyben élek, így kevesebbet tudok részt venni a klub életében, de azért igyekszem havonta itthon is megfordulni.


Füstös Ferenc oktató pilóta, hatósági vizsgáztató

Füstös Ferenc (Füsti) nagy múltú, igen tapasztalt és nagy technikai tudású pilóta, egyesületünk egyik motorja. Sok kiváló pilóta képződőtt vagy vizsgázott a szárnyai alatt. Mivel ő a tettek, nem a szavak embere, vele repüléseink során tudtok közelebbi ismeretségbe kerülni.


Patai István oktató pilóta


Funtek Melinda oktató pilóta

Annak idején tinédzser voltam, amikor először  belecsöppentem a ballonozásba. Egy kedves rokon elhívott segíteni, már az elején megtetszett a hangulat, ami ezt a sportot övezi. Évekig vártam rá, amíg első repülésemet megtehettem és bevallom nagyon izgultam. Jól sikerült az első repülés, bár nem volt izgalmaktól mentes, de úgy éreztem, hogy továbbra is akarom ezt. Teltek az évek és egyre több dolgot tanultam, tapasztaltam meg. Fokról-fokra megismertem mit kell nézni az időjáráson, hogy lehet a terepjárón terepfokozatot váltani és mivel jár, ha egy utánfutót húz maga után az autó.

Éveken keresztül jártam az országot és a környező országokat különféle ballonokkal és társaságokkal, míg nem egy kedves idős pilóta rá nem kérdezett, hogy: Ugyan már Te miért is nem vagy pilóta? A kora miatt Ő már nem lehetett a kiképzőm, de találkoztam egy olyan pilótával, aki növendéket, csapattagot keresett. Hát mit ne mondjak kapóra jött. Már fejben feldolgoztam, hogy ez jó lesz, és szeretném, és akkor OTT volt. Elkezdődött a kiképzésem ami némiben eltért, mint a mostani pilóták képzése, főleg akik egy villanás alatt szerettek bele, hisz ekkor már több mint tíz éve a sport szerelmese voltam és nem egyszer engedték, hogy kicsit én is pilótaként (növendékként) dolgozzak.

Immár 10 éve vagyok pilóta és most már oktatóként is repülök. A mai napig köszönöm ezt a kiképzőmnek és a csapatnak, aminek részese lehetek.


Mészáros László pilóta

1966-óta repülök vitorlázó repülőgéppel, amire 1970-ben szereztem pilóta és 1978-ban oktatói jogosítást.1987-ben motoros pilóta, majd oktatói és 1992-ben kereskedelmi pilóta jogosítást is kaptam.

1986-ban repültem először hőlégballonnal és 1987-ben kaptam rá 104.-ként pilóta jogosítványt. Kisebb kihagyással azóta repülök hőlégballonnal. Más repülésekhez képest a ballon sokkal inkább ki van téve az időjárásnak és azon belül is a kisebb térségek sajátos meteorológiai jelenségeinek. Ez egy plusz kihívás a pilóták számára. Minden érdeklődőnek szívesen ajánlom, mert hőlégballonozás közben egyek vagyunk a természettel, még jobban érezhetően, mint a vitorlázó repülésben.

Volt szerencsém Magyarországon kívül: Belgiumban, Ausztriában, Romániában, Szerbiában, Fülöpszigeteken és első, és tudtommal egyedüli magyarként Tajvanon repülni.


Illés Csaba alias Chevy pilóta


Szabó József Zoltán pilóta

Dr. Szabó József Zoltán vagyok, szakmámat tekintve jogász. A hőlégballonozás a bakancslistámon szerepelt, és így kerültem utasként a Clubhoz 7 éve. Bár elsőre nem sikerült repülnöm, mégis beleszerettem egyből ebbe a sportba, és meghallva a lehetőséget, hogy csapattag lehetek éltem vele. Repülni nagyon szerettem, de nem gondoltam volna, hogy egyszer pilóta is lehetek. Ennek a csapatnak köszönhetően azonban erre is lehetőségem nyílt, mellyel éltem, és így több mint 2 éves képzés után megszerezhettem szakszolgálati engedélyemet. Tapasztalt és segítőkész oktatóimtól sokat tanultam, és sok élménnyel lettem gazdagabb. Jelenleg a megszerzett tudás és képesség szinten tartása, illetve további fejlesztése a célom, melyhez minden segítséget megkapok. A ballonozás egyébként 3 gyermekem életének is meghatározó része lett, valamint feleségemé is, aki a Club utazásszervezőjeként dolgozik jelenleg. Igazi ballonos család lettünk, megtaláltuk azt a szabadidős formát, mely a testet és a lelket is épen tartja, a természethez közel, kihívásokkal és felelősséggel telten, de élményekben gazdag módon.


Menyhárt Bendegúz pilóta

2004-óta vagyok hőlégballon közelben. Ekkor még csak két éves voltam, mikor szüleim elvittek a Velencei-tavi hőlégballon karneválra. Első látásra szerelem volt.

Későbbiekben is megragadtunk minden alkalmat, hogy a hőlégballonok közelében lehessek. A klub lelkes tagja vagyok nagyjából 2014-óta. Itt nagyszerű embereket és egy szuper csapatot ismertem meg. Mindig is nagy vágyam volt, hogy a klub pilótája legyek és szaktudásommal hozzájáruljak a csapat sikeréhez. Tőlük és szüleimtől minden támogatást megkaptam ahhoz, hogy sikeres hőlégballon pilóta vizsgát tehessek. Ez az álmom 2021.07.23-án vált valóra. Mindent megteszek, hogy a lehető legjobb tudásommal támogassam a csapatot. Szeretném ismereteimet bővíteni, hogy nemzetközi versenyeken is aktívan részt vehessek. Jelenleg az ország legfiatalabb hőlégballon pilótája vagyok. 
 


Növendék pilótáink:

Horváth Tamás

Horváth Tamás (Tomi) 53 éves pilótanövendék vagyok. Meglepődtetek?  Ugye nem egy tipikus kor egy növendéknek.

Közel 25 évet dolgoztam a katonai repülés közvetlen környezetében, de nem pilótaként. Feleségem 50. születésnapjára szeretett volna hőlégballonnal repülni.

Megszerveztem, elmentem vele, és az élmény magával ragadott. Pár hónap múlva jelentkeztem a klubba, mert éreztem, hogy ez jó lesz nekem és újra a repülés közelében lehetek.

Szép lassan megtanultam, hogy mi is a ballonozás, mit kell csinálni a csapattagoknak fel és leszálláskor, hogy kell követni autóval a ballont, hogy Ti utasok ne éjszakázzatok a szabad ég alatt.

2020 nyarán lehetőséget kaptam a klubtól, hogy egy régi álmomat elérhessem, pilóta lehessek. Ezen dolgozunk most közösen a klub és én. Tanulok és továbbra is segítem a munkámmal, hogy ti felejthetetlen élménnyel legyetek a repülés után gazdagabbak.


Nagy István

A ballonozással 15 éves koromban találkoztam a testvéremnek köszönhetően (akkoriban pilóta és oktató volt).  Akkor, az a repülés, egy örök vágyat hozott létre bennem, ami 2018-ban teljesedett ki. Ősszel csatlakoztam a klubhoz. Eleinte kissé bizonytalankodva érkeztem a repülésekre, következő tavasztól már teljes lelkesedéssel. A klubos repülések alatt a pilótává válás vágya is megjelent. 2020 tavaszán már az elméleti tanfolyamon voltunk és mostanra a repüléseket is elkezdtük..........:)


A technikai állomány:

A tagok képzése mellett a felszereléseinkre is kiemelkedően figyelünk. Folyamatosan ellenőrizzük, karbantartjuk és rendszeres időközönként teljes átvizsgálással biztosítjuk, hogy minden repülésünk feledhetetlen és teljesen biztonságos élményt nyújtson a résztvevők számára.

A repülés és a felszereléseink iránti tiszteletet fejezi ki, hogy minden ballonunknak, és követő kocsinknak nevet adunk, amikor először megérkeznek hozzánk. Jelenleg öt különböző méretű és színű ballonnal repülhetsz velünk.

Leo (Fénykép)

Lajstromjele: D- OGET, A kupola típusa: Kubicek BB85Z, Kupola térfogata: 8.500 m3, Kupola súlya 275 kg, A kosárban 12 fő + a pilóta foglalhat helyet.

Zoé (Fénykép)

Lajstromjele: OE-ZZO, A kupola típusa: Kubicek BB51Z, Kupola térfogata: 5.100 m3, Kupola súlya: 180 kg. A kosárban 6 fő + a pilóta foglalhat helyet.

Kék Bálna (Fénykép)

Lajstromjele: HA-915, A kupola típusa: Sup-Air AX9, Kupola térfogata: 4.000 m3, A kosárban 4-5 fő + a pilóta foglalhat helyet.

Móricka (Fénykép)

Lajstromjele: D-OMMG, Kupola típusa: Ultramagic M120, Kupola térfogata: 3.400 m3, Kupola magassága: 19,6 m. A kosárban 3-4 fő + a pilóta foglalhat helyet.

Brigitte (Fénykép)

Lajstromjele: HA-879,Kupola típusa: Cameron Z90, Kupola térfogata: 2.600 m3, A kosárban 2 fő + a pilóta foglalhat helyet.

  • Mit szeretsz legjobban a hőlégballonozásban? Azt a semmihez sem hasonlítható vizuális élményt, amit a ballonból való 360 fokos kitekintést jelent. Ezt szerintem más repülőeszközön nem tapasztalod meg. / a szabadság érzését / Más repülésekhez képest a ballon sokkal inkább ki van téve az időjárásnak és azon belül is a kisebb térségek sajátos meteorológiai jelenségeinek. Ez egy kihívás a pilóták számára. /Mindent szeretek a hőlégballonozásban, a gáz szagát, a fizikai munkát, a szabadságot a kötöttségekkel együtt. Legjobban talán azt szeretem, hogy teljesen kiragad a mindennapokból, nincs nehéz, nincs megoldhatatlan csak a mező van, az ég, a tavak és a hegyek. / A természet közelségét. / Számomra a szabadság és a hatalmas tér élménye lenyűgöző, és a jó hangulatú csapatmunkát is imádom. Mindig öröm mások boldogságát is látni a repülések során. / Ez mindent jelent számomra: Szabadság, szórakozás, szolgálat, közösség, élmény, fegyelem, figyelem....   LÉLEK!

  • Mit jelent számodra a hőlégballonnal történő repülés? Az élményen túl, nyugalmat, kikapcsolódást, és a felülemelkedést a mindennapok stresszéből. / élményt és a természet közelségét / A békét és a csapat támogatásának jó érzését. / A hőlégballonnal való repülés kihívást, jelent, feladatot jelent és közben gyönyörűséget kikapcsolódást. / Egy jó csapatban eltöltött néhány órát. Nincsen két egyforma repülés, így a repülés izgalma mindig megmarad. / A legjobban azt szeretem a hőlégballonozásban, amikor másokkal is megoszthatom ezt a különleges élményt, és látom, hogy a csapattagjaink, vendégeink jókedvűek, boldogok lesznek a repülés során, esetleg túllendülnek a félelmen, tériszonyon és ezáltal is többé válnak. / Valamit megláttam odafönt, mindig vissza kell mennem megnézni.

  • Miért ajánlod ezt a repülési formát? Együtt szállni a széllel, mint a madarak, igazi madártávlatból nézni a tájat, csendben amit csak a gázégő monoton hangja egészít ki. Mindezt akár együtt repülve a füldön futó nyulakkal őzekkel, vagy a magasban a madarakkal.  Kell ennél jobb? / mert a hőlégballon nyújtja szerintem legbiztonságosabban a legjobb repülési élményt / Mert egyek vagyunk a természettel még jobban érezhetően, mint a vitorlázó repülés. /  Ez egy nagyon más repülési forma mint a többi, eszembe jut, hogy csendesebb, de ez nem is annyira a hanghatásra értendö mint a természettel való összeolvadással. / Ha meg akarod tapasztalni a szél sebességével történő repülést, akkor a hőlégballonozást ajánlom. / Az egyik legbiztonságosabb és egyben különleges repülési forma, ahol szinte eggyé válhatunk a természettel, és magunk mögött hagyhatjuk a földi gondokat. Azt tapasztalom, hogy életkortól és élethelyzettől függetlenül csodálatos szabadságérzést és örömet okoz mindenkinek a ballonkosárban magasba emelkedni és körbetekinteni. / Mert csodaszép és szabad. Megtapasztaltam a repülés legnyugodtabb formáját.  

  • Miért jöjjön hozzánk repülni az utas? Egy profi csapat, akinek mindene a repülés, és a célja az, hogy élményt adjunk amit nem lehet elfelejteni. / Kedves, profi csapat, tapasztalt pilóták, megbízható háttér / Megtapasztalni a táj szépségét, a csendet, a látványt. / Sok utas megtalálja nálunk a vágyát, akár kettecskén szállna fel akár társaságban, a tájékoztatás, hogy mire számítson teljes körű, de ha meglepetést szeretne azt is megoldjuk. / Mint utas, ha szeretnéd, akkor bevonunk a hőlégballon összeszerelésébe, felállításába. Minden kérdésedre szívesen válaszolunk. / A Velence-tó térsége gyönyörű szelete Magyarországnak, ahol ideálisak a lehetőségek a ballonrepülésre. Csapatunk különleges, mivel több, mint 30 éve repülünk folyamatosan, az ország jelenleg legnagyobb hőlégballon egyesületeként. Nálunk mindenki szerelemből repül, és ezt a szenvedélyt osztjuk meg másokkal is. Velünk lehetőség nyílik a repülés csodás élményén kívül ennek a különleges sportnak a kipróbálására is, hiszen vendégeink kedvük és erőnlétük függvényében, alapos eligazítás után a ballonozás alapjait is velünk együtt végezhetik, részt vehetnek a ballon előkészítés bizonyos fázisaiban és a repülés utáni teendők egy részében, ami a visszajelzések alapján rengeteg plusz élményt ad. Emellett pilótáink és csapattagjaink képzése és továbbképzése is folyamatos, így ezt a „szerelmet” professzionális szinten, nagy tapasztalattal űzzük. Felszereléseink folyamatos karbantartására is nagy hangsúlyt helyezünk, és csak biztonságos körülmények között repülünk, hogy a teljes biztonságot garantáljuk. Nálunk arra is lehetőség nyílik, hogy ha valaki – hozzánk hasonlóan- beleszeret a ballonozásba első repülése során, utána csatlakozzon csapatunkhoz. Sok képzett csapattagunk, sőt pilótánk és pilótanövendékünk korábban utasként ismerkedett meg ezzel a különleges sporttal. A repülés végén pedig a hagyományos ballonos avatási szertartással köszöntjük őket, melynek során nemcsak (alkoholmentes) pezsgő és oklevél várja őket, hanem a szertartás hagyományos elemei is, és egy nemesi előnévvel fogadjuk őket tiszteletbeli ballonossá, adózva e régi repülési forma hagyományai előtt. / Mert nálunk nem csak egy repülést kap! 

  • Miért szeretsz ebben a klubban repülni? Ebben a klubban nem csak repülni szeretek, az embereket szeretem a legújabb és a legrégebbi tagig. Befogadtak tanítottak, segítettek végig, míg csirából palánta nem lettem. Most, pedig, hogy elkezdtem repülni, mindenki azon van, hogy azt a tudást, amit Ő már vérrel verejtékkel és élményekben gazdagon megszerzett átadja nekem, hogy palántából egy kis pilóta növényke legyek. / Tapasztalt pilóták mellett tanulhatok, a csapat pedig sokszínű, ám mégis azonos módon segítőkész és barátságos / A csapatért, az egymás támogatásáért. Itt érzem, hogy egy család vagyunk a családtagok összes jó és rossz tulajdonságával. Számíthatunk egymásra. / Mióta beleszerettem ebbe a sportágba már több klubban is tag voltam, de itt találtam meg igazán a helyemet. Van fejlődési lehetőség, figyelemmel vagyunk tartva jó értelemben és meg van a köszönet is. / Minden egyes csapattag meg tudja valósítani az álmait, céljait. / Klubunk igen sokszínű; remek emberekből áll. Nálunk sosem a származás, politikai, vallási vagy egyéb nézőpont számít, kizárólag a képesség profin és szeretettel végezni ezt a szigorú csapatmunkát igénylő sportot. Sok éves munkánk eredménye, hogy ez a színes és nagyszámú csapat remekül együttműködik, és rengeteg érdeklődővel oszthatjuk meg a ballonozás boldogságát. Büszke vagyok rá, hogy női pilótáink és csapattagjaink is igazi profik, és növendékképzésünk is folyamatos. Utasaink gyakori visszajelzése, hogy csapatunk lelkülete, kedvessége, szeretete, vidámsága, profizmusa fantasztikus, és pluszt ad számukra, hogy a kulisszatitkokba is belekóstolhatnak, így pár órára kicsit ők is ballonosokká válhatnak. / Van jobb?! Nincs! :)

KapcsolatfelvételSzékhelyünk:
Bejelentkezés: +36702721818

Kövessen a Facebookon
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
by Keresőguru