Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Jegyrendelés

Kedves érdeklődő! Az alábbi űrlap kitöltésével egy lépéssel máris közelebb kerülhetsz a felhőkhöz. Gyere velünk és próbáld ki magad, próbáld ki a hőlégballonozás semmihez sem hasonlító élményét. Lepd meg vele kedvesed, vagy barátaidat is. Ha még nem tetted meg, javasoljuk, hogy olvasd át a „Repülés menete” oldalt, hogy tudd, mire kell készülnöd.

Amennyiben meglepetésként szeretnél jegyet rendelni, kérünk, hogy ezt jelezd felénk.

(Az uballon.hu oldalon szerintem jól néz ki a jegyigénylés oldal. A kérdésem, hogy megtudjátok-e csinálni úgy a repülőjegyet, hogy amikor beírja az adatokat, akkor a repülőjegyen egyből megjelenik a neve. Természetesen mindenképpen jelezni kell, hogy ez egy minta. Szerintem ezzel egy apró jelzést küldünk, mintha már az övé is lenne.)

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma:
Hány fő repül?
Melyik napra tervezi a repülést? (hónap, nap, hajnal/délután) Később is egyeztethető!
Az utasok neve a jegyeken vesszővel elválasztva:
Honnan hallottál rólunk?
Utalással fizetne? (Így a jegyeket postán küldjük.)
Sürgős a jegy? Akkor Zuglóban (Bp.) vehetők át és ellenértékük kp-ban rendezhető.
Számlázási név:
Számlázási cím (város, utca, házszám, irányítósz.):
Megjegyzés:

 

Fontos tudnivalók a jegyrendeléssel kapcsolatban:

Repülőjegy átvétel, fizetés:

Az általad megrendelt repülőjegyeket 24 órán belül a megadott e-mail címre fogjuk megküldeni, amelyhez csatoljuk a számlát és a fontosabb tudnivalókat a repüléssel kapcsolatban.

Amennyiben személyesen, vagy postán szeretnéd átvenni a jegye(ke)t, úgy kérünk, jelezd ezt felénk üzenetben.

Kérjük, hogy a számlán szereplő összeget 8 napon belül utald el számunkra. Az utaláshoz szükséges bankszámlaszámot a számlán megtalálod.

Érvényesség:

A repülőjegyeket a megrendelés napjától számított KÉT éven belül tudod felhasználni. Amennyiben előre nem tervezhető körülmény miatt úgy látod, hogy nem fogsz tudni eljönni repülni, kérünk, hogy minél előbb írásban értesíts minket. Indokolt esetben, írásos kérésre, az érvényesség meghosszabbítható. Ha úgy alakul, a repülőjegyeket szabadon átruházhatod, ugyanakkor az árát nem tudjuk visszatéríteni.

Helyfoglalás:

Amennyiben van elképzelésed, hogy mikor szeretnél repülni, kérjük, jelezd ezt felénk a jegyen megadott elérhetőségeken, legalább két-három héttel előre (nyári hétvégi naplementés repüléseknél akár még előbb) , hogy a kiszemelt napon biztosan legyen szabad hely számodra. Minél előbb jelzel, annál nagyobb az esély, hogy lesz szabad helyed, különösen, ha esti repülésen szeretnél részt venni.

Foglalás törlése/módosítása:

Mivel sokan várnak arra, hogy repülhessenek, szervezés szempontjából fontos számunkra, hogy ha van egy előre megbeszélt időpontod, akkor arra el is gyere. Előfordulhatnak olyan sürgős, halaszthatatlan esetek, amikor valaki mégsem tud eljönni. Kérünk, hogy ilyenkor haladéktalanul értesíts minket, hogy legyen időnk másnak átadni a helyedet. Amennyiben ezt nem teszed meg legkésőbb 48 órával a lefoglalt időpont előtt, vagy a lefoglalt időben nem jelensz meg, sajnos a repülőjegy felhasználhatósága megszűnik.

Olyan eset is előfordulhat, amikor az időjárás nem teszi lehetővé a biztonságos repülést és ez csak a helyszínen derül ki. Ebben az esetben új időpontot egyeztetünk veled.

KapcsolatfelvételSzékhelyünk:
Bejelentkezés: +36702721818

Kövessen a Facebookon
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
by Keresőguru